• Több mint 300 kerékpár raktárról!
  slider-image
  Több mint 300 kerékpár raktárról!
  A kerékpárok összeszerelve, hatalmas alapterületű bemutatóteremben várják kedves vásárlóinkat! Győződjön meg személyesen róla, látogasson el hozzánk!
 • Akciós Kerékpárok
  slider-image
  Akciós Kerékpárok

Cégünk 1989-ben alakult nyolc éves kerékpározással foglalkozó tapasztalatokra alapozva, alkatrész árusítás és javítás volt a tevékenységünk. A Csepel kerékpár gyár privatizációja után 1990-ben elsőkként csatlakoztunk az országosan kiépülő Schwinn-Csepel márkakereskedői hálózathoz, ezzel megkezdődött a kerékpár árusítás is. A piaci szereplők bővülésével, a vásárlói igények változásával 1993-ban új nagyobb üzletbe költöztünk, ez lehetővé tette újabb márkák árusítását. A megbízható szakemberek, a jól felszerelt szerviz, a megfelelő választék tette lehetővé, hogy a gazdasági nehézségek ellenére évről évre előrelépjünk. 2006-ban átadásra került az ország egyik legnagyobb kerékpárszaküzlete, mely 330 négyzetméteres alapterületével, méltó képpen mutatja be az általunk forgalmazott márkákat: Magellán, Merida, Cube, Altrix-Neuzer, Schwinn-Csepel, Hauser, Gepida, Olimpia, Medián, Nakita, Caprine.

Az alkatrész ellátással is igyekszünk a felmerülő igényeket követni: Bikepositive, Altrix, Shimano, és még sok egyéb márka forgalmazását folytatjuk. A kevés helyen fellelhető 200 db-os kerékpár választék, az igényesen bemutatott árukészlet lehetővé teszi, hogy a mai elvárásoknak megfelelően, vevőink megelégedésére folytathassuk tevékenységünket.